0

Harver Health Insurance Group Tokyo News: Laajeneva kimppu

Susumu Hachirou 9 years ago 0
Kohdistuksen oikea sairausvakuutus on haaste. Joten miten olisi kerralla siitä?Haluat ostaa kattava sairausvakuutus ja maksuun agentti. Hän tulee varustettu Esitteet ja lomakkeet, ja alkaa selittää käytännöt vaihtelevat yksinkertaisin monimutkaisempia niitä ennen kuin siirryn käsittelemään erityisiä kansia kuten leikkaus ja diabetes. Koska painiskella hämmentyneeltä aloittaa painaa plussia ja miinuksia kunkin politiikan ihmettelevät, mitä sopii sinulle parhaiten-kansi diabetes ja sydän? Tai äitiyden? Tai syöpä? Tai politiikkaa, joka kattaa hoitoja ulkomailla? Olet hämmentynyt.

Valitsemalla terveyspolitiikkaa ei ole koskaan helppoa. Asiat parani hieman jälkeen vakuutusalan sääntely- ja kehitystä viranomainen Intia (IRDAI) suuntaviivojen yhdenmukaisuuden perus terveyspolitiikassa. Tämän seurauksena useiden vakuuttajien käynnistänyt uudelleen perus terveyspolitiikkoja. Uusia tuotteita oli korkea vähimmäisikä enintään 65 vuoden elinikäisen uusiutuvuus ja pitkä lista standardin soveltamisalan ulkopuolelle. Vaikka tämä helpotti asiakkaita valitsemaan helppo, se pakotti vakuutusyhtiöt kehittää monimutkaisia tuotteita, joista on hyötyä vakuutuksenottajille. Ajaksi esimerkki, he tulivat ulos sisäänrakennettu palauttaminen ja lääkärin lausunto kannet, jotka eivät ole yhteensopivia ominaisuuksia, mutta on erinomainen hyödyllisyys.

Tällaisessa tilanteessa kohdistuksen oikealla politiikalla on haaste. Joten miten olisi kerralla siitä?

OSTAA PERUSASIAT

Ensinnäkin sinun täytyy tietää, että on olemassa kahdenlaisia terveys vakuutukset-korvaus ja hyötyä. Vaikka korvausta menettelytapoja yksilön ja perheen floater maksa sairaala laskuja, hyötyä politiikkojen, kuten vakavan sairauden maksaa kertasuorituksena, jos sinulla on diagnosoitu sairaus, joka voit.

Ensimmäinen politiikka olisi perus korvaus suunnitelman, joka kattaa hopitalisation. Näiden politiikkojen korvaa huone vuokra, lääkärin palkkio ja muut sairaalakulut. Sen jälkeen sinun pitäisi tarkastella erityisiä suunnitelmia kuten vakavan sairauden ja taudin kattaa.

Antony Jacob, toimitusjohtaja, Apollo Münchenin sairausvakuutus, sanoo: "tuotteet, on asiakkaiden keskuudessa lisääntynyt kiinnostus etuja räätälöidä erityistarpeisiin, lisäksi perustiedot kannet. Koska elämäntapaan liittyvien sairauksien yleistyviä ihmiset myös haluaa ostaa erillinen yleiset sairaudet, kuten diabetes, munuaisten vajaatoiminta, sydänkohtaus, syöpä, jne."

Mattila Mika, puhemies, vakuutukset, TATA AIG yleinen Insurance sanoo "sairaala korvausta tuotteen oikeutetusti edelleen hallitsevat mielen tilaa kuluttajien koska se on perus sairausvakuutus salkun. Asioita, kuten kriittinen sairaus ja sairaala cash, joka oli entinen reuna, alkanut saamassa veto. Jatkossa vakuutusyhtiöt myös kattaa ehkäisevä hoito ja tarjota terveyttä edistäviä tuotteita."

Yashish Dahiya, toimitusjohtaja ja perustaja, Policybazaar.com, sanoo: "enemmän pelin muuttuvan tuotteiden käynnistetään sairausvakuutus avaruudessa, joka haastaa vanhat menetelmät emissiotakuun tuotteita, vakuutusyhtiöt näyttää kosketa mitään hyödyntämätön asiakaskunta näkevät mahdollisuuksia." Tässä on vähän alaspäin uuden terveys suunnitelmia, jotka on käynnistetty myöhässä ja asioita sinun pitäisi varoa kun ostaa niitä.

KANSI LEIKKAUKSIA

Asiantuntijat sanovat, useammat ihmiset saavat otettu sairaalat hoitoon virusinfektioiden, ripuli ja ruoansulatuskanavan vaivoja kuin enemmän vakavia asioita kuten leikkaus. Vähentämiseksi väitteet ja vakuutuksenottajien alemmilla vakuutusmaksuilla muodossa siirtää Bajaj Allianz yleinen vakuutus on otettu käyttöön kirurginen suojelusuunnitelma. Se on etu suunnitelma, jossa kiinteä summa maksetaan leikkaus laadun perusteella. Lajittelu yhdestä viiteen, tapahtuu leikkauksen vakavuuden ja monimutkaisuuden perusteella. Se kattaa 600 leikkauksia ja 11 suunnittelee summa vakuutettu vaihtelevat Rs 1 lakh Rs 10 lakh.

Esimerkiksi jos yksi valitsee suunnitelma 10 (Tampere vakuutettu Rs 9 lakh) ja käy läpi appendicectomy (luokan 3 leikkaus), sen määrä on Rs 1.5 lakh riippumatta sairaala lasku.

Hyvä osa on, että erottelu kansi halvempaa kuin korvaus suunnitelmia. Esimerkiksi suunnitelma tarjoaa kattavat r 5 lakh 30-vuotias mies Rs 2,994. Toisaalta perus korvaus politiikka (Bajaj Allianz Health Guard) samat parametrit maksaa Rs 6,917.

"Leikkaus-pohjainen suunnitelmia, jotka ovat etuuksia, toimia varmuuskopiointi pohja toteutussuunnitelmassa nousu leikkauksia. Ne voidaan myös häiritsemättä säännöllisesti sairausvakuutus suunnitelma."sanoo Tapani Sugathan, sairausvakuutus, Bajaj Allianz yleinen johtaja.

Samoin Star terveys esitteli suunnitelmia, jotka erottaa lääkehoito ja leikkaus tapauksissa. Esimerkiksi hopea suunnitelma sydämen Care kattaa sydämen liittyvät komplikaatiot necessiating leikkaus kulta suunnitelma kattaa edut hopea suunnitelma sekä sydämen lääkärintarkastuksen tapauksissa. Sekä hopea ja kulta suunnitelmat se kattaa myös sairauksia kuin sydämen. Se on win-win, koska se alentaa väittää sekä vakuutusmaksut. Esimerkiksi niille alle 60, kansi Rs 4 lakh maksaa Rs 22.000 (hopea) ja Rs 30000 (kulta).

Varo: Suojautuminen leikkauksen suunnitelmaa, jonka opiskelija on hyötyä joka maksaa eri määriä eri leikkauksia suunnitelman tyyppi ja taudin luokan mukaan. Joten älä odota kaikki sairaalahoidon kustannusten kattamiseksi.

KANSI ERITYISIÄ TAUTEJA

Ei ole helppoa ostaa vakuutuksen, kun sinulla on vakavia sairauksia. Tällaisessa tapauksessa sinua pyydetään kokeita. Siitä huolimatta hakemus voidaan hylätä.

Suunnitelmien aukon. Apollo Münchenissä on esimerkiksi suunnitelma nimeltä "Energia" diabeetikoille. "Se on ainutlaatuinen sairausvakuutuksen, joka paitsi indemnifies vastaan lääketieteen pulmallisen otetaan myös vakuutuksenottajan kohti lifestyle management-ohjelmasta seurata ja valvoa diabetes wellness testit ja valmennus. Suunnitelma on kasvu-uralle vuodesta käynnistää,"sanoo Jacob.

Tähden terveys suunnittelee myös diabeetikoille ja sydänpotilaiden. Se kattaa ihmiset kärsivät diabetes mellitus, insuliinia helpommin. Apollo Münchenin energia on heikentynyt paastoverensokeri, heikentynyt glukoosinsieto, kohonnut verenpaine ja tyyppi2 diabetes. Koska ei ole helppo murtaa nämä monimutkaiset ehdot, ottaa apua lääkäriltäsi ennen kuin ostat politiikkaa.

Suunnitelmien palkkio on kuitenkin korkea. Siksi monet asiantuntijat neuvovat ihmisiä lähtemään peruslinja eikä näitä suunnitelmia. Atrey Bhardwaj, pää, vakuutus, Probus vakuutus välittäjät, sanoo, "Vaikka suunnitelmat erityinen sairaudet, ne eivät ole erittäin hyvin koettu korkea Co maksun vuoksi. Jos diabeettinen henkilö on terveiden elämäntapojen, kehottaisin häntä menemään normaalia politiikkaa, sillä kaiken saa neljän vuoden kuluttua." Omavastuusta edellyttää vakuutetun maksaa osan lääketieteen bill.

Sanjay Datta, chief, vakuutussopimuksista ja vaatii ICICI Lombard ehdot vakuutus, sanoo: "tautikohtaisiin covers ole tehnyt erittäin hyvin. Hinnat ovat huomattavasti korkeammat ja siksi ihmiset yleensä ostaa vakiomuotoisia vakuutuksia."

Manasije Mishra, toimitusjohtaja, Max Bupa, sanoo: "olemme nähneet joitakin toimintaa avaruudessa. Seuraamme sitä. Emme ole nähneet suuren asiakasryhmän kiinnostus tätä tilaa."

Varo: Huomaa hyödyt, rajoitukset ja odotusajat. Jacob sanoo, "Look hoito vastaaviin rajoituksiin, which cap määrä väität erityisesti leikkaus. Nämä korkki saamisen määrä, vaikka politiikka vakuutettu summa on suuri. Sinun täytyy painaa tätä ennen allekirjoittamista." Tärkeintä, ostaa nämä suunnitelmat mahdollisimman varhain kuin pystyt, jotta palkkio on alhainen.

TOP-UP SUUNNITELMAT

Lääketieteelliset kustannukset ovat nousseet 15-18 % vuodessa, kaksinkertainen inflaatio. Tämä edellyttää suuria kannet. Mutta kaikilla ei ole varaa maksaa vakuutusmaksuja. Tämä on, jossa rahoitusmarkkinatoimijat suunnitelmat ovat hyödyllisiä. Ne vähentävät kustannuksia sisäänrakennettu omavastuut. Katsotaanpa, miten ne toimivat. Omavastuu on summa, joka on maksettava hoito ennen vakuutuksenantaja maksaa.

Vaikka säännöllisesti suunnitelman, vakuutusyhtiö maksaa jopa summa vakuutus täydentämistä suunnitelmat eivät maksa, kunnes bill ylittää kynnysarvon. Esimerkiksi, jos sairaala lasku on Rs 6 lakh ja omavastuu on Rs 2 lakh, joudut maksamaan maksimivähennyksen määrä (Rs 2 lakh) taskussa; vakuutusyhtiö maksaa loput.

Voit käyttää yksilö/ryhmä politiikka maksaa vähennyskelpoisia. Tämä on hyödyllistä, koska perus- ja top-up suunnitelmia on paljon halvempaa kuin standalone vastuuvakuutukseen. 30-vuotias mies säännönmukainen politiikan kansi Rs 5 lakh maksaa noin Rs 6,900. Jos hän olisi lisättävä summa vakuutettu Rs 15 lakh (ja omavastuu Rs 5 lakh), lisätuki on vain Rs 5400.

Varo: Jos vaativaa, käyttämällä tavanomaista terveyspolitiikan ennen top-up suunnitelmaa. Mutta ennen kuin ostaa top-up suunnitelmaa, selventää jos se on koottu vähennyskelpoisia tai kattaa vain yhden esiintyvyys. Tämä johtuu kumulatiivinen vähennyskelpoisia koko aikana kertyneet tappiot lasketaan asti vähennettävissä taso on saavutettu. Yhden esiintyvyys kulut per laatikko perusteella. Politiikan käynnistyy vasta sairaala lasku ylittää kynnyksen riippumatta aikaisempia vaatimuksia. Muista myös, että mitä suurempi omavastuu, pienempi palkkio.

KANSI ÄITIYS KULUT

Se ei ole, että vakuutusyhtiöt ovat alkaneet tarjota äitiys kattaa vasta nyt. Nämä ovat markkinoilla jo vuosia. Mutta nyt ne ovat alkaneet vähentää odotusaikaa. Esimerkiksi Religare sairausvakuutus on käynnistänyt käytännön nimeltä iloa, jos odotusaika on vähemmän kuin yhdeksän kuukautta. Saamisen määrä kuitenkin rajoittuu Rs 35000 Rs 3 lakh kansi ja Rs 50 000 r 5 lakh kansi. Uusien vastasyntyneet raja on Rs 30.000 ja Rs 50.000, vastaavasti.

Varo: Odotusaika iloa voi olla vain yhdeksän kuukautta, mutta kolmen vuoden politiikka. Tämä tarkoittaa sitä, sinun on maksettava palkkio etukäteen kolmeksi vuodeksi. Näin vakuutuksenantajan onnistuu antaa hyötyä politiikan alussa taas toiset antaa hyötyä lopussa kolme-neljä vuotta. Lisäksi näiden politiikkojen kattaa kulut Rs 25000 ja Rs 50 000 välillä. Tämän lisäksi sinun on maksettava omasta taskusta.

KANSI HOITOJA ULKOMAILLA

Menee ulkomaille hoitoon voi tehdä Ison loven säästöjä. Lisäksi korkeat kustannukset hoito Useimmissa kehittyneissä maissa matkustaminen, ruoka ja Majoitus hoitaja raha voi olla valtava. Maailmanlaajuinen hoito vaihtoehto on siksi yleensä tarjota niille, jotka ostaa suuri kattaa. Esimerkiksi Religare terveydenhuolto tarjotaan Rs 50 lakh ja Rs 60 lakh summa vakuutettu suunnitelmia. Samoin Max Bupa vaihtoehto on käytettävissä Platinum suunnitelma, joka alkaa Rs 15 lakh. Silti tämä on iso askel, koska useimmat terveys suunnitelmia hoito Intiassa.

Etu koskee sairaalahoidon kriittinen sairauksia. Esimerkiksi Max Bupa tarjoaa kansainvälisiä kattaa yhdeksän kriittinen sairauksia, kuten syöpä, sydänkohtaus, elinsiirto ja aivojen leikkaus. Cigna TTK ProHealth kattaa hoitoja, jotka on hyväksytty hätätilanteessa lääkäri. Religare terveydenhuollon kattaa viisi sairauksia-syöpä, kasvain, suuri elinsiirto, sydämen venttiili korvaamiseen ja sepelvaltimoiden ohitusleikkaus.Etu tarjotaan sisäänrakennettu ominaisuus perusperiaatteena. 41-vuotias mies ja Rs 50 lakh summa vakuutettu premium Max Bupa käytännölle on Rs 70,474. Religare terveysalalla on Rs 40,646. Vakuutusmaksua ei kuitenkaan pitäisi ainoan kohdan vertailu. Ennen ostamista, vertaile käytännön ominaisuuksia, kuten odotusajat ja sovellettavuutta.

Varo: Entuudestaan sairauksia käsitellään vasta harkinta. Joten, jos yksi on todettu vakavan sairauden aikaan ostaa politiikkaa, hän on jotta kytätä ajaksi odotusaika loppua ennen kuin hän voi esittää vaatimuksensa. Odotusaika vaihtelee vakuutuksenantajalle vakuutuksenantajan ja. Sinun täytyy nähdä, jos vakuutuksenantaja kattaa maa missä aiot mennä. Esimerkiksi Max Bupa tarjoaa kansainvälinen kattavuus Bupa's verkon 190 maassa. Jotka eivät paneeli, esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa, se veloittaa lisämaksu.

Sinun pitäisi myös tietää, jos hoito kuuluu käteistä tai re-imbursement. Esimerkiksi Max Bupa syke tarjoaa käteistä. Religare terveyden ja Cigna TTK politiikkaa täytyy sinun ensimmäinen maksu taskussa.

PALAUTTAA ETUOSTO-OIKEUS

Mieti tätä. Pakokaasun suunnitelman summa vakuutettu ja rukoilen, että loppuvuoden ajan kulkee sujuvasti. Se ei ole, ja olet otettu sairaalaan uudelleen. Koska olet käyttänyt summa vakuutettu, mietit miten jalka laskun. Tämä on, jossa terveydenhuollon vakuutusyhtiöt ovat tulleet ulos nimeltä "Palauta" innovaatio. Tämän mukaan jos asiakas pakoputket vakuutettu vuoden aikana summa se palautetaan automaattisesti. Mutta poikkeuksiakin on. Perttu Gulati, MD & toimitusjohtaja, Religare Health Insurance Company Ltd, sanoo "ominaisuus palauttaa koko summa, mutta vain jos nykyinen hoito ei ole sama sairaus jolle henkilö joutui sairaalahoitoon aikaisemmin vakuutettu."

Tähden terveys tarjoaa kahden ominaisuuksia-Palauta ja lataa-perheen terveyden Optima-suunnitelma. Kun palauttaminen on vain sairauksia ei liity sairaus, jossa kanne on nostettu, Lataa hyötyä voidaan käyttää jopa sairauksia, joista henkilö on maksettu aikaisemmin tänä vuonna.

Varo: Tarvitset Kysy vakuutuksenantaja jos ominaisuus palauttaa summa vakuutettu kaikkiin sairauksiin tai sulkee sairauksia joihin sinulla on maksettu aikaisemmin tänä vuonna. Voi olla muita rajoituksia. Esimerkiksi Star terveysalalla vaihtoehto on vain yleiset jossa summa vakuutetun on Rs 3 lakh ja edellä.

USEIN LÄÄKÄRINTARKASTUSTEN

Vakuutuksenottajille maksetaan yleensä terveystarkastus kerran jälkeen neljän jatkuva väite Ilmainen vuoden kustannukset. Monet yritykset ovat nyt alkaneet tarjota hyötyä vuosittain. Esimerkiksi Religare tarjoaa kattavaa terveys jälkitarkastus vuosittain. Sinun täytyy tarkistaa, kuinka monta vuotta olet oikeutettu etu.

Kuuluvat asiat kuuluvat kuuleminen ja rutiini Lääketieteelliset tutkimukset, kuten EKG, täydellinen verenkuva, paasto verensokeri, lipidiprofiili, virtsanäyte ja Keuhkoröntgen. Pakettihinnat neuvotellaan enimmäkseen empaneled diagnosointia. Ne voivat kuitenkin vaihdella vakuutuksenantajalle vakuutuksenantajan ja tuotteisiin. Monet yritykset tarjoavat kattavan paketin suurempi määrä vakuutettuja.

Varo: Kuten lääketieteellisten testien kustannukset vaihtelevat, on suositeltavaa tarkistaa mitä rajoissa kulut. Terveyspolitiikan Oriental vakuutus toteaa: "niin korvattavat kustannukset enintään 1 prosentin suuruinen summa keskimääräinen perus summa vakuutettu aikana neljä väite Ilmainen merkitsemisvuosilta block." Jotkut vakuutusyhtiöt määrittää testit sijaan summa. Ei ole rajoitettu määrä voit viettää.

WELLNESS KAMPANJA

Vakuutusyhtiöt ovat alkaneet tarjota alennuksia Lääketieteelliset tutkimukset ja neuvonantajana lisäarvopalvelut. Nämä tarjotaan kaikille asiakkaille ilman lisämaksua. V. Aarne, puheenjohtaja cum toimitusjohtaja, Star sairausvakuutus sanoo: "Me arvata enemmän hyvinvointi- ja asiakas-Paketti tuotteita jotka sopivat jokaisen asiakkaan tarpeet."

Varo: Suunnitelman voi kattaa apteekki laskut ja diagnostisia testejä, mutta se voi olla kallista. Punnitaan maksettujen palkkioiden oikaisut.

Sairausvakuutus teollisuus kehittyy yhteiskunnan kanssa. Mutta on olemassa joitakin ongelmia, jotka ovat vielä käsittelemättä. Lääketieteen tarjoajien ja diagnostiikka puuttuminen on johtanut ylimitoitettuna laskut. Petokset on toinen syy huolenaihe.

Teollisuus kehittyy ja innovatiivisempien tuotteiden osuma markkinoille, on tärkeää vakuutusyhtiöt tehdä väite prosessi sileä.

10 KYSYMYSTÄ KYSYTÄÄN VAIKKA OSTAA SAIRAUSVAKUUTUS

Q. mitä se kattaa?

A. on olemassa monenlaisia terveys suunnitelmia vaihtelevat perus sairaalahoidon ja kriittinen sairaus taudin perustuva, lisä- ja daily cash. Ostaa perus sairaalahoidon politiikan ensin. Toiset, kuten vakavan sairauden ja taudin niistä olisi suojaa seuraavalle tasolle.

Q. Onko suosituimmuustariffi etuuksia koskevan järjestelyn?

A. vaikka hyvitykseen suunnitelmat kattavat sairaalakulut kuten huone vuokrattavana, lääkärin palkkio yms, etuuksia maksaa kertasuorituksena taudinmääritys.

K. mitä se jättää?

A. sinun täytyy huolellisesti lukea lainkäyttöalueita tietää, mikä ei kuulu suunnitelmaan.

Q. kuinka kauan on odotettava aloittaa kattavuus?

A. on tärkeää ymmärtää, mitä politiikka kattaa, määrätyn ajan tai ikuisesti.

K. mitä lisää kannet voit ottaa politiikkaa?

A. Jos on tarpeen, lisää kattaa kuten kansainvälistä kohtelua äitiys- ja kriittinen sairaus on harkittava.

Kysymys: Onko olemassa erillisiä enimmäismääriä?

A. sinun täytyy tarkistaa kustannuksella eri päät huoneen vuokra ja konsultin palkkio välttää viime hetken yllätyksiä.

Kysymys: Onko olemassa mitään hoitoa enimmäismääriä?

A. on hoito-erityinen caps, jotka rajoittavat määrä rahaa voit vaatia erityistä käsittelyä vaikka summa vakuutettu on suuri.

K. Onko politiikka kannettava?

A. Kysy agentti jos politiikka on siirretty. Tällöin voit siirtää politiikan sotariskit menettämättä jatkuvuus etuja, kuten kattavuus entuudestaan sairauksia päätyttyä neljä vuotta.

Q. kuinka hyvä väite maksaa kyky vakuutuksenantajan?

A. Tarkista väite suhde vakuutuksenantajan ja verrata sitä että sen peers.

Q. Voitteko laajentaa kattavuutta myöhemmin?

A. koska vastuu kasvaa joudut ehkä lisätä summa vakuutettu. Kysy vakuutuksenantaja missä määrin on mahdollista.